Kosten aanbouw laten plaatsen Leiden

Kosten aanbouw laten plaatsen Leiden

Kosten aanbouw laten plaatsten Leiden? Eindelijk bent u erover uit en wilt u graag een aanbouw laten plaatsen in regio Leiden! Maar wat zijn de kosten om een aanbouw te laten plaatsen? Hilgemanbouw is een ervaren, dynamisch en jong bedrijf met de beste mensen in dienst. Wij proberen de kosten om een aanbouw te laten plaatsen in Leiden en regio, zo aantrekkelijk mogelijk voor u te houden.

Wat kost een aanbouw?

De gemiddelde kosten voor het laten plaatsen van een aanbouw, liggen in de regio Leiden tussen de € 30.000,- en € 75.000,-. Dit is inclusief materialen en de montage van onze zelfopgeleide vakmannen. Echter is dit helemaal afhankelijk van een aantal factoren. Denkt u hierbij aan de afmetingen, prefab (kant-en-klaar) of maatwerk, de materiaalsoorten zoals bakstenen, aluminium, en dubbel glas of HR++ glas.

kosten aanbouw laten plaatsen Leiden

Prefab is een goedkope keuze - kosten aanbouw laten plaatsen Leiden

Gaat u voor een goedkope keuze? Dan is een standaard prefab aanbouw zonder enige extra’s waarbij de minimale afwerking is uitgevoerd, wellicht de beste keuze. De prijs voor dit type aanbouw ligt tussen € 36.000,- en € 48.000,-. Uiteraard is dit inclusief de plaatsing van de aanbouw in regio Leiden!

Gaat u liever voor een praktische keuze?

U wilt niet zelf te veel werk hebben aan een aanbouw? Dan is aanbouw op maat in de moderne stijl een praktische en verstandige keuze. U kunt ervan uitgaan dat de kosten liggen tussen de € 35.000,- en € 150.000,- inclusief de afwerking en elektra.

Een luxe keuze

Als u ervoor kiest om te gaan voor een grote, moderne aanbouw op maat met alles erop en eraan, dan zullen de kosten er ook naar zijn. Denkt u in de richting van € 200.000,-. Hierbij zijn dan ook accessoires als luxe kozijnen, elektra, vloerverwarming en een schuifpui inbegrepen.

Vrijblijvend contact met ons opnemen 

Bent u dus van plan uw woning uit te breiden met een aanbouw, maar heeft u nog geen goed beeld bij de kosten? Wij helpen u graag met de goede vraag betreft de kosten voor een aanbouw in Leiden en regio!

Telefoonnummer: 06-2316046

kosten aanbouw laten plaatsen Leiden

Interesse in aanbouw Leiden?
Neem contact met ons op?