Interieurarchitectuur

Interieurarchitectuur

Uw huis is uw thuis. De plek waar u woont en waar u uzelf kunt zijn. Waar u zich omringt met dingen die u dierbaar zijn en waar u zich terugtrekt en geborgen voelt maar waar u ook mensen privé ontvangt.
Een huis is functioneel. U moet er kunnen koken, eten, slapen, wassen en opbergen wat u wel nodig heeft maar niet in het zicht wilt hebben staan. Het is de plek waar ú leeft.

Uw huis is een afspiegeling van wie u bent en wat u wilt. Uw huis klopt altijd. U bent prima in staat om uw eigen woning zo prettig en functioneel mogelijk in te richten. Maar soms loopt u vast en u krijgt uw huis niet in balans. Het is een complex geheel en ik kan u helpen door inzicht en overzicht te geven en communiceer dit effectief middels een evenwichtig ontwerp.

Interieurontwerp Utrecht

Tijdens onze eerste kennismaking zal blijken of we elkaar liggen.

Ieder succesvol proces begint met wederzijdse sympathie en onderling vertrouwen. Als bekwaam interieurarchitect met een intuïtief gevoel voor alle verhoudingen en voor het vinden van de juiste oplossing zal ik mogelijkheden zien waar u zelf niet op gekomen was. Altijd authentiek en met een trefzeker gevoel voor vormgeving.
En als het op veranderen of verbouwen aankomt, ben ik bovendien de technicus die het hele proces kan overzien en coördineren. In mijn netwerk zitten prettige en professionele mensen uit zeer diverse disciplines. Indien de opdracht dit vraagt kan ik mijn team altijd eenvoudig uitbreiden.

Maike AkkersGebiedsmanager Havenbedrijf Rotterdam
Lees verder
Onze ervaringen zijn louter positief! Deze mensen verstaan hun vak
Dirk WinkelmanEigenaar Avenuebeheer BV
Lees verder
Samenwerking, rust en gevoel voor vormgeving
Ron van PutEigenaar PutvanPut BV
Lees verder
Er is geen discussie mogelijk over zijn uitzonderlijke output. (Top) Hij is een absolute ster in design en fotografie. Zijn persoonlijke touch zal ook u overtuigen
Previous
Next

Contact

Deze site geeft een dwarsdoorsnede van mijn kunnen. Enthousiast geworden of wilt u meer weten over wat ik u verder kan bieden? Dan kunt u uiteraard direct contact met mij opnemen. Ik beantwoord al uw vragen of plan een afspraak in om meteen aan de slag te gaan. Ook voor het opvragen van een offerte kunt u bij mij terecht.