Aanbouw Woerden

Aanbouw Woerden

Hilgemanbouw staat in de provincie Utrecht, in Woerden en de rest van de omgeving bekend om aanbouw. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 11 jaar aan ervaring in huis. Hilgemanbouw is dan ook het beste bedrijf voor de aanbouw aan uw nieuwbouwwoning! Hilgemanbouw vindt service naar onze opdrachtgevers belangrijk en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Wij hebben zelfopgeleide vakmannen in ons fantastische team, die ervoor zorgen dat uw aanbouw in Woerden niet alleen snel maar ook nauwkeurig wordt uitgevoerd. Wij staan garant voor kwaliteit! Bouwen is onze passie en als klant staat u en uw wensen op de eerste plaats!

Pakket aan diensten onder één dak 

Wij streven ernaar om bij iedere opdrachtgever een aanbouw te kunnen plaatsen waar men nog jarenlang plezier van heeft. Door alles precies te weten van de nieuwste producten en technieken, kunnen wij deze kennis uitstekend gebruiken voor uw aanbouw in Woerden. Wij hebben een team aan vakmannen, maar ook beschikken wij over een netwerk met verschillende expertises. Dit uitgebreide netwerk bestaat zoal uit een elektricien, loodgieter, stukadoor, tegelzetter, interieurbouwer en hovenier. Zo bent u ervan verzekerd dat wij u een fantastisch eindresultaat kunnen bezorgen! 

Het hele pakket aan diensten onder één dak: Hilgemanbouw!

aanbouw Woerden

Hoe wordt een aanbouw geplaatst? Aanbouw Woerden

Uiteraard krijgen wij regelmatig de vraag hoe een aanbouw door ons eigenlijk geplaatst wordt. Hilgemanbouw doet veel aan maatwerk en dus is iedere aanbouw uniek. Wij doen ook veel metselwerk; stapelbouw.

Binnenwanden kunnen ook in stapelbouw worden uitgevoerd. Hiervoor worden vaak lichtere bouwstenen gebruikt, bijvoorbeeld kalkzandsteenblokken. Bij een prefab wordt de kant-en-klare aanbouw naar je woning vervoerd en vervolgens geplaatst. In geval van een op maat gemaakte aanbouw wordt de aanbouw op locatie gebouwd.

Een ruimere woning dankzij aanbouw

Bij het laten plaatsen van een aanbouw is het belangrijk om te bepalen in welk tijdsbestek u de aanbouw voltooid wilt hebben of hoeveel extra ruimte u wilt creëren. U hoeft dankzij een aanbouw niet meer naar een ruimere woning te verhuizen, de waarde van uw woning gaat omhoog en daarnaast ziet uw (nieuwbouw)woning er ook moderner, ruimer en strakker uit.

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen over het plaatsen van een aanbouw? Of zou u willen weten wat uw plannen gaan kosten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Hilgemanbouw staat voor u klaar!

Telefoonnummer: 06-2316046

aanbouw Woerden

Interesse in aanbouw Woerden?
Neem contact met ons op?