Aanbouw plaatsen Utrecht

Aanbouw plaatsen Utrecht

Hilgemanbouw is een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 11 jaar aan ervaring in aanbouw plaatsen in Utrecht en omgeving. Bij Hilgemanbouw staat de klant op nummer één en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Wij hebben zelfopgeleide vakmannen in ons team die ervoor zorgen dat het plaatsen van uw aanbouw in Utrecht niet alleen snel, maar ook nauwkeurig wordt uitgevoerd. Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit!

Producten en technieken 

Wij geloven in de beste producten en technieken voor de beste aanbouw aan uw woning. Om dit te kunnen garanderen zorgen we ervoor altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken, en deze te gebruiken bij het plaatsen van uw aanbouw in Utrecht en omgeving.

Vergunning wel of niet nodig?

U heeft besloten een aanbouw te laten plaatsen in regio Utrecht, maar nu komt de vraag of u een vergunning nodig heeft. Het zou toch zonde zijn dat wanneer de aanbouw er staat, uw gemeente dit alsnog niet goedvindt. Een aantal jaar terug zijn de regels wat betreft het vergunningsvrij bouwen aangepast. Dit betekent dat u wanneer uw aanbouw aan de volgende eisen voldoet, geen vergunning nodig heeft: 

  • De maximale hoogte van de aanbouw is 5 meter;
  • De maximale diepte van de aanbouw is 4 meter;
  • De aanbouw bevindt zich aan de achterkant van uw woning.

Wanneer u dus een aanbouw wilt zetten die groter is dan deze afmetingen of wanneer deze zich aan een andere kant van de woning bevindt, moet u meestal wel een vergunning hebben. Het is sowieso verstandig om navraag te doen bij de gemeente waar u woont, ook wanneer uw aanbouw wel aan deze eisen voldoet. Zo voorkomt u problemen!

aanbouw plaatsen Utrecht

Een heel pakket aan diensten - aanbouw plaatsen Utrecht

Wij hebben in regio Utrecht een team met de juiste skills in huis om een aanbouw te plaatsen. Naast ons eigen fantastische team beschikken wij ook over een netwerk met verschillende expertises. Het hele pakket aan diensten hebben wij onder één dak: een elektricien, loodgieter, stukadoor, tegelzetter, interieurbouwer en hovenier. Wij kunnen u dus een fantastisch eindresultaat bezorgen!

Kosten voor een aanbouw 

Last but not least: de kosten voor het plaatsen van een aanbouw in Utrecht en omgeving ligt tussen de € 30.000,- en € 75.000,- inclusief montage en de materiaalsoorten. Wat het uiteindelijke kostenplaatje wordt, is afhankelijk van allerlei zaken. Bijvoorbeeld de afmetingen, prefab (kant-en-klaar) of maatwerk, de materiaalsoorten zoals bakstenen, aluminium, en dubbel glas of HR++ glas.

Wij helpen graag!

Bent u van plan uw woning uit te breiden met een aanbouw, maar heeft u nog vragen? Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen omtrent het plaatsen van een aanbouw in regio Utrecht! Kom in contact met ons. 

Telefoonnummer: 06-2316046

aanbouw plaatsen Utrecht

Interesse in aanbouw Linschoten?
Neem contact met ons op?