Aanbouw Nieuwegein

Aanbouw Nieuwegein

Hilgemanbouw staat bekend om aanbouw in Nieuwegein en regio! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 11 jaar aan ervaring. Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat wij het aangewezen bedrijf zijn voor de aanbouw aan uw nieuwbouwwoning! 

Zelfopgeleide vakmannen 

Wij hebben aandacht voor onze opdrachtgevers en klantvriendelijkheid staat hoog op onze lijst. Onze zelfopgeleide vakmannen zorgen ervoor dat de aanbouw Nieuwegein en regio snel en accuraat wordt afgerond. 

Wij maken gebruik van de nieuwste producten en technieken 

Ons doel is om bij iedere opdrachtgever een keurig eindresultaat af te leveren. Wij proberen dit te bewerkstelligen door altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken, en deze te gebruiken voor uw aanbouw in Nieuwegein.

De voordelen van een aanbouw 

Bij het laten plaatsen van een aanbouw Nieuwegein is het belangrijk om te bepalen in welk tijdsbestek u de aanbouw voltooid wilt hebben en hoeveel extra ruimte u wilt creëren. U hoeft dankzij een aanbouw niet meer naar een ruimere woning te verhuizen, de waarde van uw woning gaat omhoog en daarnaast ziet uw (nieuwbouw)woning er ook moderner, ruimer en strakker uit.

aanbouw Nieuwegein

Het plaatsen van een aanbouw Woerden

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe een aanbouw door ons geplaatst wordt. Hilgemanbouw doet veel aan maatwerk en dus is iedere aanbouw uniek. Ook doen wij veel metselwerk: dit is niets meer dan stapelbouw. Binnenwanden kunnen ook in stapelbouw worden uitgevoerd. Hiervoor worden vaak lichtere bouwstenen gebruikt, bijvoorbeeld kalkzandsteenblokken. Ook prefab is mogelijk. Dan wordt de kant-en-klare aanbouw naar je woning vervoerd en vervolgens bevestigd. In geval van een aanbouw dat op maat wordt gemaakt, wordt de aanbouw op locatie gebouwd.

De kosten van een aanbouw 

Een aanbouw in regio Nieuwegein kost ongeveer tussen de € 30.000,- en € 75.000,- inclusief materialen en montage. Dit is niets meer dan een prijsindicatie want de kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de afmetingen, prefab (kant-en-klaar) of maatwerk, de materiaalsoorten zoals bakstenen, aluminium, en dubbel glas of HR++ glas.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog steeds vragen over het plaatsen van een aanbouw? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Hilgemanbouw staat voor u klaar!

Telefoonnummer: 06-2316046

aanbouw Nieuwegein

Interesse in aanbouw Woerden?
Neem contact met ons op?