Aanbouw Linschoten

Aanbouw Linschoten

Hilgemanbouw staat bekend om aanbouw in Linschoten en regio! Met meer dan 11 jaar aan ervaring, zijn wij het aangewezen bedrijf voor de aanbouw aan uw nieuwbouwwoning! Wij hebben aandacht voor onze opdrachtgevers en klantvriendelijkheid staat hoog op onze lijst. Onze zelfopgeleide vakmannen zorgen ervoor dat de aanbouw in Lindschoten en regio snel en nauwkeurig wordt afgerond. Wij gaan alleen voor het beste en mooiste eindresultaat! Kortom: bouwen is onze passie, maatwerk is wat wij doen!

Wij maken gebruik van de nieuwste producten en technieken

Ons doel is om bij iedere opdrachtgever een geweldig eindresultaat af te leveren. Wij proberen dit te bewerkstelligen door altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken, en deze te gebruiken voor uw aanbouw in Lindschoten. Behalve dat wij een team aan vakmannen hebben, beschikken wij ook over een netwerk van echte professionals, ieder met hun eigen expertise. Wij zetten ons dan ook in met een elektricien, loodgieter, stukadoor, tegelzetter, interieurbouwer en hovenier, voor de mooiste eindresultaten van a tot z!

aanbouw Linschoten

Is een vergunning voor een aanbouw nodig? - aanbouw Linschoten

Bij Hilgemanbouw krijgen wij vaak de gestelde vraag: hoeveel kan ik aanbouwen zonder vergunning en is een vergunning nodig voor een aanbouw in Lindschoten? Sinds een aantal jaar zijn de regels wat betreft het vergunningsvrij bouwen aangepast. Dit betekent dat wanneer uw aanbouw aan de volgende eisen voldoet, u geen vergunning nodig heeft: 

  • De maximale hoogte van de aanbouw is 5 meter;
  • De maximale diepte van de aanbouw is 4 meter;
  • De aanbouw bevindt zich aan de achterkant van uw woning.

Wanneer u dus een aanbouw wilt zetten die groter is dan deze afmetingen of wanneer deze zich aan een andere kant van de woning bevindt, moet u meestal wel een vergunning hebben. Het is sowieso verstandig om navraag te doen bij de gemeente waar u woont, ook wanneer uw aanbouw wel aan deze eisen voldoet. Vraag hulp aan Hilgemanbouw wanneer u nog vragen heeft of zelf geen antwoord kunt geven op de vragen die de gemeente stelt voor het geven van een vergunning voor een aanbouw in Linschoten en regio.

Vrijblijvend contact opnemen met ons

Bij ons kunt u terecht voor allerlei opdrachten. Denk hierbij aan nieuwbouw en renovatie, het uitbouwen van een woning, nieuwe kozijnen, keuken en badkamer, garages en schuren, dakkapel en dakopbouw, tuinmuren en carports, gevelrenovatie en zoveel meer. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen indien u vragen heeft of graag een offerte op maat wilt ontvangen. Denkt u erover na een aanbouw te laten plaatsen in Linschoten of regio? Aarzel niet en laat het ons weten!

Telefoonnummer: 06-2316046

aanbouw Linshoten

Interesse in aanbouw Linschoten?
Neem contact met ons op?